Nogi Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 Czy jest ktoś z Was w stanie polecić z czystym sumieniem jakąś wypożyczalnie rowerów na Śląsku? Po co mi wypożyczalnia i jakiej szukam: Mam MTB XC, mam szosę na oponach 40c, ale czuję że gdzieś czegoś mi brakuje / coś w tych rowerach jest nie tak. Nie wiem czy to kwestia bikefitingu...to zostawić chcę na koniec. Póki co sam próbuje dostosować rower pod siebie. Szukam miejsca gdzie za rozsądne pieniądze mógłbym wypożyczyć na jeden dzień lub kilka godzin fula/gravela/szosę. Jest to o tyle trudne, że nie chcę elektryków i rowerów z górnych półek. Wiecie - zwykły szary człowiek chciałby pojeździć na zwykłym rowerze, na który mniej więcej mogło by być go stać. Nie chcę porównywać doświadczeń z jazdy hardtailem za 4k do fula za 25k.... Chciałbym pojeździć troszkę, zobaczyć jaka faktycznie jest różnica między hardtailem a fulem i pseudogravelem a gravelem. Czy różnica na tyle istotna żeby może sprzedać oba i kupić jeden ? A może jednak to co mam jest wystarczające tylko dopieścić bikefiting. Wiele pytań, niejasności a po prostu jazda na takich rowerach mogła by wiele wyjaśnić.
eathan Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 Pewnie nie o to Ci chodzi, ale Decathlon ma wypożyczalnie. W różnych województwach mają różne zasoby.
Rekomendowane odpowiedzi