Haczer Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 Siemacie Tragedia! W niedzielę mój pierwszy maraton, a dziś zauważyłem, że z mojego Suntoura 120mm XCR LO z 2013 wycieka olej przy ugięciu, blokada już nie działa. Raczej nic z tym nie zrobię i będę musiał tak pojechać, chyba nie powinno nic się stać co ? Nie mogę za bardzo znaleźć nigdzie żadnego powietrznego amorka na 120mm 26", oś 19, pod tarcze, 1,1/8", najwyżej 100mm. Przestali produkować taki skok dla kół 26' czy to efekt pandemii? Chyba pozostaje kupić kartridż za 200 zł i przekulać się jeszcze jakiś czas na tym widelcu. Co poradzicie ?
vdcmike Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Bez większego problemu można nabyć nową Rebę 26 pod oś qr i z prostą sterówką ale czy chcesz na ten cel przeznaczyć ~2200zł? Ew. judy Gold za ~1500. Zakładam że hamulce tarczowe.
Haczer Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Kupę siana na taką rebe, niestety nie stać mnie. Pojechałem na maraton z tym zużytym kartridżem jakoś poszło. Znalazłem na Activi Raidona kupiłem wczoraj taki na razie mi starczy, jeszcze trochę i będę zmieniał rower ogólnie to chyba potrzebuje większego heh. @Vdcmike dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi