Szym3k Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Witajcie, Poszukuję letnich rękawiczek jak w temacie, z wkładkami żelowymi. Budżet powiedzmy 100 zł. Dobrze żeby były zapinane na rzepy. Polecicie coś? Edytowane 27 Lipca 2021 przez Szym3k
Krystiano Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Dla mnie obecnie najlepsze są polskiej marki rocday. Dobrze trzymają i są przewiewne. Do trwałości się nie wypowiem, bo dopiero miesiąc używam. Inne marki wytrzymywały sezon, więc zobaczę jak będzie z nimi
Szym3k Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @Krystianoktóry model wziąłeś? Gdzieś czytałem że po sezonie zaczęły pękać na szwach. Ale ta osoba dużo jeździła.
Krystiano Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 17 godzin temu, Szym3k napisał: @Krystianoktóry model wziąłeś? Gdzieś czytałem że po sezonie zaczęły pękać na szwach. Ale ta osoba dużo jeździła. Ja kupiłem model FLOW, ale jeszcze za krótko go mam aby coś powiedzieć. Póki co pogoda też była dobra, więc muszę poczekać na deszcz. Wtedy najbardziej rękawiczki dostają.
Rekomendowane odpowiedzi