Mariusz_Bed Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam Zakupiłem właśnie Mio Cyclo 100, wypróbowałem w terenie i... niestety kompletnie nie radzę sobie w przesłaniu zapisanych wyników za pomocą Cyclo Agenta. Na liczniku widnieje napis "połączono z PC", ale na komputerze nie mam żadnego śladu tegoż "połączenia". Niby banalne w opisie, a nic nie działa, Cyclo Agent nic nie wykrywa również. Z góry Dziękuję za podpowiedź Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Cyclo Agent? To inny jakiś wynalazek czy tak sobie nazwałeś MioShare'a? Odnośnik do komentarza
Mariusz_Bed Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Właśnie kolejność w instrukcji pokazuje rejestracje MioShare i instalacje oraz późniejsze połączenie konta ze wspomnianym Cyclo Agent'em. Problem w tym, że w ogóle nie widzę na komputerze licznika, ten Agent również go nie widzi Odnośnik do komentarza
Mariusz_Bed Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 ...problem natury "informatycznej" - STM32 Virtual COM Port i brakuje sterowników, które wyszukiwane automatycznie nie chcą się zainstalować, eh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi