Skocz do zawartości

Zakup nowej szosy

Abizum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam możliwości kupna szosy giant advanced 3 disc za 9300

Na tiagrze. Bądź rometa huragan crd Na 105 za 6000. Oba rowery Na karbonowych ramach i zastanawiam się na wyborem. Czy ktoś może mi pomóc w wyborze z jakimś uzasadnieniem 😀

Opublikowano

9000zł za 2x10?! Świat oszalał! Od kiedy to naklejki z literkami mają jakąś wartość?

Opublikowano
2 minuty temu, KonradTrek800 napisał:

9000zł za 2x10?! Świat oszalał! Od kiedy to naklejki z literkami mają jakąś wartość?

No niestety świat oszalał dostepnosc prawie niemożliwa.  Zależy mi na karbonowej ramię i chce rower na lata 

Opublikowano

Żadna różnica czy dobre alu czy karbon. Ważne aby widelec i kierownica była karbonowa. Nowoczesne koła mają minimum 28mm, to są bardzo komfortowe i szybkie rowery. Piszę to jako użytkownik karbonowego Gravela. Poniżej 9000zł można kupić 2x11 na hydraulice z dobrymi kołami. Za 6500zł widzę Vento 5.0 na 105 hydraulice i nie widzę sensu wyżej inwestować.

Opublikowano

Na ten rower na tiagrze nawet nie patrz. Za tę cenę spokojnie ogarniesz sobie karbonowy rower ze 105-ką.

Opublikowano
Spytaj Treka i Speca.
Opublikowano

Najlepiej Apple. Spec S-Works Tarmac + Iphone 12 Pro i mamy aktualnie profesjonalnego kolarza ;)