ExzziTt Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Cześć, ogólnie strasznie dziwna sprawa. Przed chwilą zrobiłem dolewkę mleka do opony przez wentyl, napompowałem oponę i powietrze nagle zaczęło mi uciekać jak szalone przed dziury na szprychy w obręczy. Szczerze to nie wiem jak to możliwe, bo nie zdejmowałem opony tylko olewałem przez wentyl wtf. Ktoś może wie co z tym zrobić? Sprawa jest o tyle pilna, że jutro mam wyścig I cienko teraz z jakimś serwisem, czy czymkolwiek XD. Z góry dzięki za wszytskie odpowiedzi.
ExzziTt Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 29 minut temu, KonradTrek800 napisał: Nieszczelna taśma, do wymiany. Kurczę, tylko że od marca wszystko się trzymało jak trzeba i nagle tak taśma mogła puścić?
KonradTrek800 Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Wczoraj zmieniałem opony żonie i w jednym kole odeszła razem oponą na rancie więc nie ryzykowałem i wymianiłem. Mam jej z 50m a to 5min roboty. Zaleca się niby raz na rok zmienić. U ciebie może przetarło się na otworze do nypli. Ja je zawsze fazuję przed naklejaniem.
Rekomendowane odpowiedzi