PERHABLA Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) Siemasz! Czy Romet Huragan znajdujący się obecnie na stronie producenta, jest dobrym wyborem jako 1'sza szosa? Chciałbym również abyście również podkreślili zalety oraz wady tego roweru! Edytowane 11 Lipca 2021 przez PERHABLA
jack78 Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Huragan z jakąś cyferką czy bez? Wysłane z mojego MI 10T Pro przy użyciu Tapatalka
PERHABLA Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 9 godzin temu, jack78 napisał: Huragan z jakąś cyferką czy bez? Wysłane z mojego MI 10T Pro przy użyciu Tapatalka Bez cyferki
jack78 Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Rower zbudowany na najniższej grupie Shimano. Z plusów : -cena -carbonowy widelec (warto sprawdzić przed zakupem, bo są rozbieżności na stronie producenta) z minusów: - właśnie ta najniższa grupa Shimano -3 przełożenia z przodu (związane z pierwszym punktem) - brak tarczówek, ale to mój wymóg bo często jeżdżę poza asfaltem i w starej szosie obręcze wyglądały koszmarnie. 1
PERHABLA Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Opublikowano 12 Lipca 2021 15 godzin temu, jack78 napisał: Rower zbudowany na najniższej grupie Shimano. Z plusów : -cena -carbonowy widelec (warto sprawdzić przed zakupem, bo są rozbieżności na stronie producenta) z minusów: - właśnie ta najniższa grupa Shimano -3 przełożenia z przodu (związane z pierwszym punktem) - brak tarczówek, ale to mój wymóg bo często jeżdżę poza asfaltem i w starej szosie obręcze wyglądały koszmarnie. Okej, ale czy ta najniższa grupa Shimano będzie odczuwalna i średnia w użytkowaniu jako w pierwszej szosie?
Fenthin Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Huragan kosztuje 2000zł, Huragan 1 2500zł. Naprawdę szkoda nie dopłacić. Dostajesz kasetę zamiast wolnobiegu, korbę ze zintegrowaną osią oraz wyraźnie wygodniejsze klamkomanetki. 1 1
PERHABLA Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Opublikowano 12 Lipca 2021 57 minut temu, Fenthin napisał: Huragan kosztuje 2000zł, Huragan 1 2500zł. Naprawdę szkoda nie dopłacić. Dostajesz kasetę zamiast wolnobiegu, korbę ze zintegrowaną osią oraz wyraźnie wygodniejsze klamkomanetki. Rozumiem, dzięki za porównanie i rozjaśnienie! Z pewnością to rozważę jeśli różnica jest nie porównywalnie duża. Dziękuje i pozdrawiam.
PERHABLA Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 Dziękuje wszystkim za pomoc! Bardzo doceniam każde wasze zdanie. Zakup zakończył się na Domane AL 2! Pozdrawiam 😃
jack78 Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Ładny rozstrzał kwotowy 😄 Zaczynałeś od 2k, skończyłeś na 3,5K U mnie było podobnie, zaczynałem od 2,5k, skończyłem na 4k a w ciągu roku dołożyłem drugie tyle 😄 : ) 1
Rekomendowane odpowiedzi