gregor2 Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Witam, Zamówiłem Cube Reaction Pro 2021, ale zauważyłem ze on ma szybkozamykacze i z przodu i z tylu. Dla mnie to jest bardzo dziwne widzieć piasty QR za taka cenę - czy warto taki rower kupować? Ja nie zamierzam jeździć agresywnie, (to będzie mój pierwszy rower MTB), głównie miasto/park/lasy i pola - ale czy nie wyleci mi z widelca koło jak zachce sobie zjechać gdzieś z góry? https://www.cube.eu/pl/2021/bikes/mountainbike/hardtail/reaction/cube-reaction-pro-greynyellow/
raven Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 producenci tną koszty jak mogą, a ceny rowerów w bieżącym okresie poszły w górę i 6k, to zaś nie tak dużo może to i dziwne, no ale jest jak jest jak wcześniej ludzie jeździli na góralach, jak wszyscy mieli QR? dopiero moje najnowsze rowery mają sztywne osie, wcześniej nic innego nie było i żyję oczywiście w przyszłości jak będziesz chciał go sprzedać, to będzie trudniej, a jak będziesz chciał coś pozmieniać, wybór osprzętu może być mniejszy...
gregor2 Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 1 minutę temu, raven napisał: producenci tną koszty jak mogą, a ceny rowerów w bieżącym okresie poszły w górę i 6k, to zaś nie tak dużo Cena dla mnie jest ok, jedynie co mnie meczy to to ze duzo tanszych rowerow maja sztywne osie, np Kross Level 8 za 5199 2 minuty temu, raven napisał: oczywiście w przyszłości jak będziesz chciał go sprzedać, to będzie trudniej, a jak będziesz chciał coś pozmieniać, wybór osprzętu może być mniejszy... Wlasnie o to mi chodzi
raven Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 jak Ci to przeszkadza, to odwołaj zamówienie i wybierz coś innego... przez neta zamawiałeś (może jeszcze nie wysłali, zadzwoń, wyślij maila) czy w jakimś sklepie stacjonarnym (jak nie zwrócą kasy, to może wymienią na coś innego)?
gregor2 Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 Teraz, raven napisał: jak Ci to przeszkadza, to odwołaj zamówienie i wybierz coś innego... przez neta zamawiałeś (może jeszcze nie wysłali, zadzwoń, wyślij maila) czy w jakimś sklepie stacjonarnym (jak nie zwrócą kasy, to może wymienią na coś innego)? No problem jest wtedy - a jaki rower wybrac?
raven Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 ze sztywnymi osiami ? najpierw się dowiedz czy można odwołać, a potem się martw dalej
gregor2 Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 Teraz, raven napisał: ze sztywnymi osiami ? najpierw się dowiedz czy można odwołać, a potem się martw dalej mozna odwolac 100%, zaliczka zwrotna.
raven Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 inna sprawa, że jak nie chcesz czekać tych 3-4 miesiący na nowe dostawy, to nie ma co wybrzydzać i brać co jest, póki jest 22 minuty temu, gregor2 napisał: a jaki rower wybrac? ja za Ciebie szukać nie będę
Rekomendowane odpowiedzi