arek123 Opublikowano 8 Lipca 2021 Opublikowano 8 Lipca 2021 Cześć kupiłem nową ramę i chcę kupić stery z tego co wiem to ta rama jest dostosowana właśnie do nich ponieważ ma w główce 2 punkty podparcia łożysk i jest poszerzana na dole i na górze i teraz producent w opisie piszę że główka ramy będzie pod łożyska 44 mm więc szukałem i największe stery zintegrowane jakie znalazłem miały 42mm więc może do mojej ramy mają wejść mniejsze niż jest podane, znalazlem również stery 44mm ale pół zintegrowane lub pod główkę tapered a z tego co mi się wydaje to ja posiadam 1,18 cala moja Rama to wheeler buddy 02, 15" i nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji
leejoonidas Opublikowano 8 Lipca 2021 Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Główka Twojej ramy jest przystosowana do sterów półzintegrowanych, oznaczenie takich sterów to ZS44/ZS44, po wpisaniu tego oznaczenia w przeglądarce znajdziesz odpowiednie łożyska. Edytowane 8 Lipca 2021 przez leejoonidas 1
arek123 Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Opublikowano 8 Lipca 2021 Dzięki za pomoc bardzo pomogłeś,lub,pomogłas dzięki
Rekomendowane odpowiedzi