hazok Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam. Szukam licznika z GPS do moich rowerów. Chodzi o to ze zalezy mi na liczniku z gps z którym bede mogl spokojnie jezdzic maratony mtb i jezdzic na szosie. Co myslicie o MIO CYCLO 200 ??? nie bedzie za duzy? Macie inne propozycje? Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cyclo 200 to urządzenie z zapisanymi w pamięci mapami, bardziej pod turystykę, czy o coś takiego Ci chodzi? Być może wystarczy ci Cyclo 105, jest sporo tańsze? Odnośnik do komentarza
hazok Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 czy na takim MIO CYCLO 105 dam rade wgrac slad gps i objechac trase przed maratonem kiedy ta jeszcze nie jest poznaczona ? Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Z ostatnią aktualizacją dla Cyclo105 pojawiła się opcja "Fallow" i można używać tego licznika w taki sposób. Odnośnik do komentarza
hazok Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 a co myslicie o czymś z POLARA np m460 lub v650 ? Odnośnik do komentarza
Szczepan Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Polar v650 - Świetny komputerek rejestrujący trening, a także świetne urządzenie do nawigacji. Polecam. pozdr Odnośnik do komentarza
Luki Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja ze swojej strony mogę ci polecić Sigme Rox 11. Sam używam i jest świetny, a w zestawie masz komputerek, czujnik kadencji i prędkości oraz pulsometr. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi