Skocz do zawartości

Jak nazywa sie ta czesc piasty fh-m4050?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o poradę. Jak nazywa sie ta czesc? Piasta fh-m4050 alivio, plastikowa nakladka moze uszczelka nie wiem. Podjalem sie serwisu i podczas próby wyciagniecia plastik sie ukruszyl. Nadmienie ze kilkakrotnie juz wyciagalem ten element podczas serwisowania ale tym tazem sie nie udalo. Lewa strona piasty nr 15 ze zdjecia. 5c7361587c094369979daf4eba13fcfe.jpg

Opublikowano (edytowane)

Twój obrazek jest tak mały, że nie daje mi pewności w rozróżnieniu oznaczeń dwucyfrowych. Zakładam, że mówimy o numerze 7 z tego schematu wtedy najlepiej wpisać Y3CR09000

Edit:

Na alledrogo znalazłem coś podobnego ale musiałbyś zapytać sprzedawcy czy pasuje ewentualnie sprawdzić wymiary.

Edytowane przez grzegorz75jan
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Nie chodzi o nr 7 tylko o 15 zaznaczylem na obrazku. 2628994343b2ee4e8c7ac9b2e8c3c795.jpg

Opublikowano (edytowane)

Na moim schemacie który podlinkowałem jest to nr 7 a na twoim 15 ale to ten sam element. Resztę masz w pozostałych moich linkach przynajmniej jako wskazówki.

Edytowane przez grzegorz75jan
Opublikowano

Osłona przeciwkurzowa itd, jak nie znajdziesz zamiennika w linkach powyżej spróbuj dobrać jakis simmering i będzie cacy :)

• Lubię to! 1