qameleon Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Prosze o poradę. Jak nazywa sie ta czesc? Piasta fh-m4050 alivio, plastikowa nakladka moze uszczelka nie wiem. Podjalem sie serwisu i podczas próby wyciagniecia plastik sie ukruszyl. Nadmienie ze kilkakrotnie juz wyciagalem ten element podczas serwisowania ale tym tazem sie nie udalo. Lewa strona piasty nr 15 ze zdjecia.
grzegorz75jan Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Twój obrazek jest tak mały, że nie daje mi pewności w rozróżnieniu oznaczeń dwucyfrowych. Zakładam, że mówimy o numerze 7 z tego schematu wtedy najlepiej wpisać Y3CR09000 Edit: Na alledrogo znalazłem coś podobnego ale musiałbyś zapytać sprzedawcy czy pasuje ewentualnie sprawdzić wymiary. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez grzegorz75jan 1
qameleon Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie chodzi o nr 7 tylko o 15 zaznaczylem na obrazku.
grzegorz75jan Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Na moim schemacie który podlinkowałem jest to nr 7 a na twoim 15 ale to ten sam element. Resztę masz w pozostałych moich linkach przynajmniej jako wskazówki. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez grzegorz75jan
kafarek96 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Osłona przeciwkurzowa itd, jak nie znajdziesz zamiennika w linkach powyżej spróbuj dobrać jakis simmering i będzie cacy 1
Rekomendowane odpowiedzi