Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Witam Szaje mam pytanie czy zakładać nową manetek blokady amortyzatora jeśli więcej jeżdżę w terenie niż na asfalcie? Ghost Kato 4.9
raven Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 a co to bez blokady nie można jeździć po asfalcie? ot kolejny "chłyt marketindody", co to przyszedł od zawodowców, amatorom zbędny jeśli od nowości nie było, to olać jeśli od nowości było, to zależy ...
Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 2 minuty temu, raven napisał: a co to bez blokady nie można jeździć po asfalcie? ot kolejny "chłyt marketindody", co to przyszedł od zawodowców, amatorom zbędny jeśli od nowości nie było, to olać jeśli od nowości było, to zależy ... No pewnie że można. ☺ no był od nowości założony i potrzebuję opini czy robić go czy nie ma to sensu. Niby traci się mniej siły ale po to jest rower żeby się na nim zmęczyć ☺
raven Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) ale co, manetka się zepsuła? Edytowane 23 Czerwca 2021 przez raven
Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 2 minuty temu, raven napisał: ale co, manetka się zepsuła? Tak najprawdopodobniej nosek w środku się ukruszył i blokada odskakuje
raven Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 jak nie wpływa to w jakikolwiek sposób na pracę amora, to ja bym to olał, szkoda kasy na wymianę
Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 2 minuty temu, raven napisał: jak nie wpływa to w jakikolwiek sposób na pracę amora, to ja bym to olał, szkoda kasy na wymianę Dziękuję Tobie za radę ☺
m0cna Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 A takie to drogie? Ja lubię, jak rzeczy, które mam, działają poprawnie. Ja bym naprawiała / wymieniała.
Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 9 minut temu, m0cna napisał: A takie to drogie? Ja lubię, jak rzeczy, które mam, działają poprawnie. Ja bym naprawiała / wymieniała. Jak chcesz szajs to za 80 złotych kupisz a jak pożądane to musisz liczyć 300 złotych ☺
Paula2510 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 39 minut temu, m0cna napisał: Manetka za 300? Świat się kończy. No niestety ale kto założy sobie szajs na sezon
m0cna Opublikowano 24 Czerwca 2021 Opublikowano 24 Czerwca 2021 19 godzin temu, Paula2510 napisał: No niestety ale kto założy sobie szajs na sezon Myślę, że przesadzasz z tą ceną. Ale chcesz sezon spędzić z popsutą, to nie ma sprawy. Co kto lubi.
Reset Opublikowano 24 Czerwca 2021 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Dla mnie temat rzeka. Nie mialem- brakowalo i kupilem przy wymianie widelca taki z manetka. Jak juz mialem to prawie nie uzywalem. Teraz w nowym rowerze tez nie mam i czesto korzystam z pokretla na goleni i damperze- chcialbym miec... no u mnie to temat rzeka
Paula2510 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2021 1 minutę temu, Reset napisał: Dla mnie temat rzeka. Nie mialem- brakowalo i kupilem przy wymianie widelca taki z manetka. Jak juz mialem to prawie nie uzywalem. Teraz w nowym rowerze tez nie mam i czesto korzystam z pokretla na goleni i damperze- chcialbym miec... no u mnie to temat rzeka Bóg wie jak bardzo potrzebne to nie jest i tak więcej w terenie się jeździ ☺
Reset Opublikowano 26 Czerwca 2021 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Bóg wie jak bardzo potrzebne to nie jest i tak więcej w terenie się jeździ Jezdze glownie w terenie i gdy mocno depcze w gore zawsze mam na sztywno przod i tyl. Gdy zblizam sie do zjazdu odblokowuje, a gdy za zjazdem jest od razu podjazd to fajnie byloby miec obie blokady pod palcem.
Rekomendowane odpowiedzi