Skocz do zawartości

Kask Lazer Genesis Mips M

cursarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje ww kasku, w kolorze Matte Titanium. Przeszukałem już całe alle, olx itp. Napisałem do Lazer Polska, brak odpowiedzi. Podczas rozmowy z panią ze sklepu stacjonarnego, zasugerowała mi aby szukać kasku "fizycznie" gdzieś w sklepie, ktoś może go ma. I stąd pytanie do Was, jeśli wiecie gdzie można ten kask dorwać, proszę o info

Opublikowano

W zeszłym roku kupowałem wersję Titanium, tyle że bez mips (w tym kolorze z mips nie istniała wtedy) i sytuacja była identyczna. W Polsce kilka miesięcy po premierze nadal  był niedostępny. Nawet sugestia była taka sama, w którymś sklepie. Stacjonarnie miałem zamówiony, ale po dwóch miesiącach czekania kupiłem na Bikeinn (niestety z MIPSem w M teraz nie mają). Wersję, której szukasz mają chyba w bergfreunde.eu, ale nie znam sklepu kompletnie i w sumie trafiłem na tą ofertę przypadkiem.
Natomiast daj znać jeśli w ramach poszukiwań wpadniesz na osłonę aeroschell do tego kasku (L), bo też ciężko ją upolować.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Zigfir napisał:

Dzięki za info. Co do osłony, jeśli będę coś wiedział, to się odezwę. Znajomy dokupił  osłonę do kasku Lazer, tylko inny model. Ma mi napisać, czy ten byłby dostępny 

Edytowane przez cursarius
Błędny cytat
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Właśnie stałem się posiadaczem ww kasku. Długo czekałem, ale jest już w domu. Są dostępne jeszcze egzemplarze, jednak po wysyłce wychodzi drożej, niż był dostępny w PL o około 150 zł. Ja się zdecydowałem na zakup 

DSC_0157.JPG
Opublikowano

A mógłbyś zrobić fotkę od spodu? Ciekaw jestem jak mips w nim wygląda.

Opublikowano

Fotki od spodu 

Ta osłona co pytałeś, jest dostępna w UK. Zastanawiam się, czy nie poprosić znajomą o kupno dla siebie. 

DSC_0159.JPG DSC_0158.JPG
  • Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, odgrzebię temat. Również poluję na ten kask. @cursarius możesz napisać skąd zamawiałeś? Z góry dzięki i pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, ja zamawiałem z tej strony : Lazer Jednak musisz doliczyć koszty przesyłki i wychodzi około 150 zł drożej niż u nas, jak dobrze pamiętam. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, odpisywali na wiadomości. Można śledzić przesyłkę itp