cursarius Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Witam, poszukuje ww kasku, w kolorze Matte Titanium. Przeszukałem już całe alle, olx itp. Napisałem do Lazer Polska, brak odpowiedzi. Podczas rozmowy z panią ze sklepu stacjonarnego, zasugerowała mi aby szukać kasku "fizycznie" gdzieś w sklepie, ktoś może go ma. I stąd pytanie do Was, jeśli wiecie gdzie można ten kask dorwać, proszę o info
Zigfir Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 W zeszłym roku kupowałem wersję Titanium, tyle że bez mips (w tym kolorze z mips nie istniała wtedy) i sytuacja była identyczna. W Polsce kilka miesięcy po premierze nadal był niedostępny. Nawet sugestia była taka sama, w którymś sklepie. Stacjonarnie miałem zamówiony, ale po dwóch miesiącach czekania kupiłem na Bikeinn (niestety z MIPSem w M teraz nie mają). Wersję, której szukasz mają chyba w bergfreunde.eu, ale nie znam sklepu kompletnie i w sumie trafiłem na tą ofertę przypadkiem. Natomiast daj znać jeśli w ramach poszukiwań wpadniesz na osłonę aeroschell do tego kasku (L), bo też ciężko ją upolować.
cursarius Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Zigfir napisał: Dzięki za info. Co do osłony, jeśli będę coś wiedział, to się odezwę. Znajomy dokupił osłonę do kasku Lazer, tylko inny model. Ma mi napisać, czy ten byłby dostępny Edytowane 15 Czerwca 2021 przez cursarius Błędny cytat
cursarius Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Opublikowano 14 Lipca 2021 Właśnie stałem się posiadaczem ww kasku. Długo czekałem, ale jest już w domu. Są dostępne jeszcze egzemplarze, jednak po wysyłce wychodzi drożej, niż był dostępny w PL o około 150 zł. Ja się zdecydowałem na zakup
Zigfir Opublikowano 14 Lipca 2021 Opublikowano 14 Lipca 2021 A mógłbyś zrobić fotkę od spodu? Ciekaw jestem jak mips w nim wygląda.
cursarius Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 Fotki od spodu Ta osłona co pytałeś, jest dostępna w UK. Zastanawiam się, czy nie poprosić znajomą o kupno dla siebie. 1
AlmostDoctor Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Cześć, odgrzebię temat. Również poluję na ten kask. @cursarius możesz napisać skąd zamawiałeś? Z góry dzięki i pozdrawiam!
cursarius Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Cześć, ja zamawiałem z tej strony : Lazer Jednak musisz doliczyć koszty przesyłki i wychodzi około 150 zł drożej niż u nas, jak dobrze pamiętam. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, odpisywali na wiadomości. Można śledzić przesyłkę itp
Rekomendowane odpowiedzi