arturchory Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Czy jest sens zabierać tam zjazdówkę? Z dolu do gondoli jest 4 km. Maja tam na miejscu jakies dod. uslugi transportu z rowerami pod gondolę? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez arturchory
Kkaaeell Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Dh+ zjeżdżałem na trailowce i endurowce. Oba rowery dobrze sobie radzą. Na endurowe szybciej pojedziesz. Rower dh nie ma tam czego szukać. Trasa jest oznaczona jako czarna a według mnie powinna być czerwona.
arturchory Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Chodzi mi o co innego. Na zjazdówce nie dojadę do Gondoli więc czy jest tam jakis odplatny transport na Szyndzielnie? Edytowane 15 Czerwca 2021 przez arturchory
Kkaaeell Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Nie ma chyba że żonę zatrudnisz aby Cię woziła😜 1
Kkaaeell Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Jak już koniecznie zjazdowa chcesz jeździć to polecam wyciągiem na Szyndzielnię i później dziabarem +gondola w dol lub kawałek rokendrola+Sahara+gondola i wyjeżdżasz przy samym wyciągu. 1
Piter- Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Na zjazdówkę jedz do Szczyrku polatasz na hip hopa Air 1
arturchory Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Szczyrk już znam na pamięć niestety, ale zastanawiam się bardziej nad Palenicą albo Mosornym Groniem. Widziałem tam fajne trasy DH gdzie rozgrywano też zawody. Tylko nie wiem jak z tym wyciągiem w Palenicy czy się nie spie....e z niego xd Edytowane 16 Czerwca 2021 przez arturchory
Kkaaeell Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Na dh to Stożek, Czarna góra, Kasina
Rekomendowane odpowiedzi