Kamil93LLB Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Witam oto mój stuningowany i prawdopodobnie jedyny Trek Marlin 5 z tym osprzętem. Z podstawowej wersji została praktycznie tylko rama i hamulce hydrauliczne. Zmiany.. 1. Osprzęt - Shimano Deore M6100 1x12 2. Amortyzator powietrzny - Amortyzator Suntour Raidon RLR 29 3. Sztyca Amortyzowana - Suntour NCX 4. Pedały - Dartmoor Stream Red Devil 5. Kierownica - Dartmoor 6. Piasta tył - Shimano FH-MT500 12rz. 32H, CenterLock 7. Opony Continental CrossKing Przed zmianami ten rower mnie dobijał a teraz śmigam kiedy tylko mam okazję Pozdrawiam Niestety forum popsuło jakość zdjęć. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez Kamil93LLB 1
Krys007 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Ciekawe modyfikacje ;) Wygląda świetnie, i mniemam iż tak samo dobrze jeździ?
arturdebski Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 @Kamil93LLB Gratuluje maszyny i pomysłu na modyfikacje. Czy mógłbyś rozwinąć: "Przed zmianami ten rower mnie dobijał.."? Ciekawi mnie która według Ciebie ze zmian wniosła największą wartość do jakości jazdy? Artur
Kamil93LLB Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2021 3 godziny temu, Krys007 napisał: Ciekawe modyfikacje Wygląda świetnie, i mniemam iż tak samo dobrze jeździ? Oj tak.. osprzęt świetnie pracuje tak samo jak amortyzator do tego siodełko i amortyzator siodełka mega wygoda. 2 godziny temu, arturdebski napisał: @Kamil93LLB Gratuluje maszyny i pomysłu na modyfikacje. Czy mógłbyś rozwinąć: "Przed zmianami ten rower mnie dobijał.."? Ciekawi mnie która według Ciebie ze zmian wniosła największą wartość do jakości jazdy? Artur Do jakości na pewno osprzęt i amortyzator przedni a do wygody siodełko i amortyzowana sztyca to jest coś pięknego.. Mogę zrobić 50km bez bólu tyłka i pleców a wcześniej była masakra.. Stary support padł po 100km i wszystko strzelało a teraz jest cichutko i przyjemnie
Rekomendowane odpowiedzi