pho3nix Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Witam wszystkich serdecznie. Do chwili obecnej użytkowałem Jamis Durango Comp 2012, moje wymiary to 175cm przekrok ok 78cm i waga obecna 106kg. Najbardziej skłaniam się w stronę RR ST900 lub XC100 - i tutaj mam problem z odpowiednim wyborem - co będzie lepsze? Użytkuje rower do jazdy w terenie - lasy, ścieżki górskie (Beskid Żywiecki) oraz rekreacyjnie lokalne ścieżki rowerowe - 15-20km z dzieckiem. Jako że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i kąty nachylenia itd nic mi nie mówią to proszę Was specjalistów o pomoc Jedyne problemy jakie miałem z Jamisem to ból nadgarstków przy trasach powyżej 30-40km. Nigdy nie miałem tez do czynienia z blatami 1x i 2x stąd moje obawy.. niestety w Dec nie mają nic na stanie żeby się chociaż przymierzyć - wiem jednak że XC w rozmiarach M i L ma być od 13 czerwca a ST900 M 4 lipca natomiast L 8 września (sic!).
pho3nix Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 Panowie poważnie? nikt nie użytkuje tych modeli?
Rekomendowane odpowiedzi