Devilek na Earth s3 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam cieplutko, Moje pytanko brzmi następująco czy mogę włożyć SRAM GX Eagle DUB Boost 1x12 do Kross Earth S3 z 2014. Moja wiedza rowerowa tutaj się kończy i wolę zapytać się specjalistów. Aby nie było tak że support nie będzie chciał ze mną współpracować i marzenia z napędu 1na12 na tym się zakończą. Kompatybilność z suportami: SRAM DUB Boost czy mogę go kupić i po prostu włożyć czy jest konieczność dokupienia czy wymiany jakieś część? DUB oznacza lepszą integrację tarczy, mechanizmu korbowego, osi i łożysk suportu. Dobierając odpowiedni wkład suportu DUB można stosować ten sam mechanizm korbowy w ramach, które mają różne standardy suportu. Z tego co mi wiadomo to u mnie siedzi SRAM GXP jeśli się nie mylę
Motke Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 21:25, Devilek na Earth s3 napisał: czy mogę włożyć SRAM GX Eagle DUB Boost 1x12 W sumie to co na co chcesz wymienić? W dniu 7.06.2021 o 21:25, Devilek na Earth s3 napisał: Boost 1x12 do Kross Earth S3 z 2014. Może i można ale nie polecam. Ten rower z 2014 to raczej nie jest boost. Jaką z tyłu masz piastę?
Rekomendowane odpowiedzi