Lethe Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witam, dzisiaj wpadł mi w oko rower firmy Onilus muranus 4.0 https://onilus.pl/pl/p/ONILUS-MURANUS-4.0-29%E2%80%B3-CZARNY-MAT-2021-/227 Ciężko znaleźć jakieś informację na jego temat w internecie. Bardzo podjaralem się, że prawie cały osprzęt to Shimano Deore. Hamulce mogłyby trochę lepsze ale wszystko ma swoją cenę. Ktoś mial styczność z tym rowerem i ta firmą?? Poszukuje roweru do jazdy rekreacyjnej, 2-3 razy w tygodniu. Duża część to zwykle ścieżki rowerowe z dodatkiem krótkich elementów leśnych. Raz na jakiś czas wypad typowo w las. Chciałbym aby był to "rekreacyjny" rower MTB. Owy Onilus prawie zamyka mój budżet, na wydanie mam max 2800-2900zl. I zastanawiam się czy w tej kwocie ten rower będzie dobrym wyborem. 1
dawid wilczek Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Witam jestem posiadaczem tego roweru i jestem bardzo zadowolony.
Lethe Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ja też zdecydowałem się na zakup. Opinie na jego temat wyrobię sobie za jakiś czas Ale na pierwszy rzut oka ma bardzo fajne podzespoły w tej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi