Skocz do zawartości

Martombike 573 PRo v Najlepsze Bibsy Świata ♂ Eroee

Kris0013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

pewnie temat wałkowany, ale muszę i  ja dopytać bo nosze się z zamiarem zakupu spodenek. Po analizie tylko z opini w internecie chce się skupić na tych 2 konkretnie modelach.

Czy któs z Was może się wypowiedzieć odnosnie użytkowania i samego komfortu?

Spodenki Martombike czarne odblask brak dostępności, ale Pani była uprzejma i po rozmowe telefonicznej są gotowi zrealizować.

Cena 299,99 brutto.

Eroee z kodem wychodzi po 367,00 brutto.

Zastanawiam się które będeą wygodniejsze na jazde 3-5h.

Dzięki za rady, 

Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Analizując opinie o Martombike 573 weź pod uwagę, że zmienili wkładkę. PowerPace była świetna. Mam dwie pary 573 z tą wkładką i jeździłem w nich trasy po kilkanaście godzin na siodle w terenie. Natomiast teraz możesz trafić wkładkę Mortirolo i o niej nic nie wiem. Co więcej wg. opisu na stronie możesz dostać albo jedną albo drugą wkładkę i nie masz na to wpływu. 

Edytowane przez eathan
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.
Mam zdjęcie wkładki która jest w nich obecnie

Opublikowano

Mam Eroe, Raso i Martombike i w takiej też kolejności bym je ustawił. 

Opublikowano

Ja mam z kolei Eroe i Martomy z nową wkładką. Na moim tyłku lepiej sprawdza się Martom, wkładka w Eroe źle mi się układa na tyłku i po 2-3h zaczynam to czuć. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hej,

dzięki za Wasze podpowiedzi, co do wkładki w Martombike będe wiedział po weekendzie jaka jest aktualnie.

Opublikowano

Mam spodenki 573 i byłem zadowolony, ale w tym roku kupiłem spodenki od Velcredo. Krótko podsumowując ostatnie, martombike może się schować :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

kafarek96 a jak z rozmiarówką u nich?

Zastanawiam się teraz czy nie kupić tych Velcredo, czy są ok na dłuższe dystanse?

Opublikowano
6 godzin temu, Kris0013 napisał:

kafarek96 a jak z rozmiarówką u nich?

Zastanawiam się teraz czy nie kupić tych Velcredo, czy są ok na dłuższe dystanse?

Jechałem teraz całkiem niedawno Baltic Bike Challenge ( 700 km wzdłuż morza Bałtyckiego ) przez niecałe 3 dni. I powiem krótko, uratowały mi dupę :) Jazdy po 12h i dłużej nie stanowiły problemu. Szczerze polecam, z martombike są fajne ale za podobna kasę można mieć klasę wyżej z wkładka Dr.Pads! Rewelka... 🥰

Opublikowano
7 godzin temu, kafarek96 napisał:

Jechałem teraz całkiem niedawno Baltic Bike Challenge ( 700 km wzdłuż morza Bałtyckiego ) przez niecałe 3 dni. I powiem krótko, uratowały mi dupę :) Jazdy po 12h i dłużej nie stanowiły problemu. Szczerze polecam, z martombike są fajne ale za podobna kasę można mieć klasę wyżej z wkładka Dr.Pads! Rewelka... 🥰

Extra!!!

Jakoś zadziałał impuls i dziś je kupiłem 😊

Odezwę się po pierwszych kilometrach.

Dzięki serdeczne!!!

Opublikowano
W dniu 6.06.2021 o 00:14, Kris0013 napisał:

Extra!!!

Dzięki serdeczne!!!

Jak to mówią, Będzie Pan zadowolony. Daj koniecznie znać :)

• 2 lata później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 6.06.2021 o 00:14, Kris0013 napisał(a):

Extra!!!

Dzięki serdeczne!!!

Jak tam wrażenia z Velcredo? Przymierzam się do ich zakupu, zimowe plus letnie, jednak jak rozmiarowka? 

Mam 183cm i 78 kg wagi, problem polega na masywnych udach przez co muszę brać o rozmiar większy. Dzięki za info 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Używał ktoś może spodenek firmy Mardo? https://mardo.cc/spodenki-rowerowe-meskie jeździłem w takiej samej wkładce tmf skyve w dużo droższych spodniach i była rewelacyjna ale tutaj widzę, że cena atrakcyjniejsza jak na polską produkcję