schapiro Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Właśnie jestem po pierwszej jeździe w nowych tripoutach Infinity. Powiem wam, że rewelka. Antifog działa super, od razu odparowują, szeroki kąt widzenia, super leżą. No i spoko stylówa, a to jak wiemy najważniejsze ;) Stosunek jakości do ceny super. Polecam.
MiśTed Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 Witaj kolego. W dalszym ciągu jesteś zadowolony z okularów, czy po czasie wyszły jakieś „kwiatki”?
czamian76 Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Skusiłem się rabatem 20% i rekomendacją z Youtube. Jakość bardzo słaba. Spasowanie szybki do oprawy szkoda komentować. Refleksy w szkłach i jadąc w normalnej pozycji na rowerze widzę dolną ramkę zamiast drogi. Etui wygięte, parę naklejek reklamowych, szmatka do czyszczenia, woreczek na okulary, jakaś gąbka na czoło z bardzo słabo wykonanymi magnesami. Max 100 zł. Żenada że ktoś namawia do kupna czegoś takiego za 300 zł. .Szanujmy się trochę i nie polecamy sobie takiej tandety. Mam stare uvex i smieszne siroko i w obu przypadkach jakość bez porównania. Za 300 zł należy oczekiwać trochę więcej. Miało być fajnie bo Polska firma, a szkoda gadać.
Rekomendowane odpowiedzi