Matii Opublikowano 19 Maja 2021 Opublikowano 19 Maja 2021 Witam wszystkich Szajów Nie wiem czy to pytanie się już nawinęło bo nie mogłem znaleźć je na forum. Ogólnie rzecz biorąc planuje upgrade i zakupić nowy rower czyli Trek Domane AL3 na hamulcach tarczowych. Myślę o tym rowerze bo z tego co czytałem posiada już grupę Shimano Sora, hamulce tarczowe (prawdopodobnie tektro), szerokie opony (32), sztywne osie, i można z niego zrobić rower Road +. Ale patrząc na rynek wiem że są inne możliwości. Może macie jakieś propozycje rowerów w tej samej cenie jak Domane AL3 z tymi samymi komponentami i możliwością wsadzenia szerszej opony? Z góry dzięki za pomoc Mateusz
Patyn Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 W dniu 19.05.2021 o 10:43, Matii napisał: Witam wszystkich Szajów Nie wiem czy to pytanie się już nawinęło bo nie mogłem znaleźć je na forum. Ogólnie rzecz biorąc planuje upgrade i zakupić nowy rower czyli Trek Domane AL3 na hamulcach tarczowych. Myślę o tym rowerze bo z tego co czytałem posiada już grupę Shimano Sora, hamulce tarczowe (prawdopodobnie tektro), szerokie opony (32), sztywne osie, i można z niego zrobić rower Road +. Ale patrząc na rynek wiem że są inne możliwości. Może macie jakieś propozycje rowerów w tej samej cenie jak Domane AL3 z tymi samymi komponentami i możliwością wsadzenia szerszej opony? Z góry dzięki za pomoc Mateusz Osobiście jestem fanem Treka. Teraz jeżdżę na emondzie. Osobiście nie brałbym jednak niczego ponizej tiagry. A najlepiej od razu popatrz na 105. Pytanie ile masz do wydania,czy chcesz kupić nowy. W cenie nowego domane al3 możesz znaleźć coś ciekawego z Rynku wtórnego. I to na karbonie
WZB Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Posiadam Treka Domane AL3 na tarczach. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Docelowo przesiadam się na rower w 100% włoski na campie. Taki fetysz i metafizyka kolarstwa szosowego w moim osobistym odczuciu. Po prostu chcę mieć bo tak.
Rekomendowane odpowiedzi