Skocz do zawartości

Garmin 830 edge

Mymlok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy można przełączać podczas jazdy przełączać tryby jazdy bez utraty przejechanego już dystansu?

chodzi mi o to że np: mam odpalony tryb "droga" i załóżmy po 50 km będę chciał przełączyć na nawigacje, to czy te 50 km przepadnie ?

Czy to jest bez różnicy i normalnie mogę to mieszać i gdy tylko będę chciał zakończyć trening wszystko ładnie się zapisze ?

Opublikowano
Witam!
Czy można przełączać podczas jazdy przełączać tryby jazdy bez utraty przejechanego już dystansu?
chodzi mi o to że np: mam odpalony tryb "droga" i załóżmy po 50 km będę chciał przełączyć na nawigacje, to czy te 50 km przepadnie ?
Czy to jest bez różnicy i normalnie mogę to mieszać i gdy tylko będę chciał zakończyć trening wszystko ładnie się zapisze ?

Cześć,

Jak odpalisz nawigację to nie utracisz żadnych danych ze swojej aktywności.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Również kończąc wcześniej nawigowanie z aktywnością nic się nie dzieje. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chcę zakladac nowego wątku dotyczącego Garmina edge 830. Więc pozwolę sobie napisać pytanko do posiadaczy takowego tu.

Coś mnie podkusilo u postanowiłem zamienić swojego Edgar 820 na 830 po kilku dniach walki i ustawiania udało mi się wyłączyć prawie wszystko co zbędne i pika wciąż i pokazuje się nie wiem w jakim celu na ekranie. Wszystko, poza fala sztormowa ta informacja pojawia mi się kilka razy podczas treningu. Zwykle po dłuższym postoju. Pogoda zacna więc tu moje pytanie jak to wyłączyć, może ktoś bieglejszy w 830 wie jak to zrobić. Miałem wystawić 820 na sprzedaż ale cały czas rozważam powrót przez te komunikaty.