Eisteufel Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Witam! Czy wiecie może jakie śruby stosuje Kross przy mocowaniu haka przerzutki? Są tam dwie malutkie śrubki, niestety jedna pękła a w sobote mam zawody i muszę gdzieś dorwać inną. Czy mogę zastosować jakiś zamiennik? Odnośnik do komentarza
nonz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Myślę, że najlepiej jest wykręcić tą drugą i poszukać podobnej w sklepie metalowym lub rowerowym. Odnośnik do komentarza
artfal Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Może zastosować mazda śrubę, która będzie pasować i nie będzie się wykręcać. Poszukaj na allegro najlepiej. Odnośnik do komentarza
Eisteufel Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ok, załatwione. W sklepie rowerowym powiedzieli, że te śrubki są dostępne TYLKO z przerzutkami i NIGDZIE indziej ich nie dostane. Dostałem je w pierwszym lepszym sklepie budowlanym, za 4 szt zapłaciłem 5kr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi