asmaxx Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam, Zastanawiam się aby 1x kupić sobie lepszą oponę do roweru. Kiedyś nie dąłbym więcej jak 100zł za oponę, ale jak kupiłem rower z vredestein fortezza tricomp to po prostu bajka. 0 przebić, prowadzenie rewelacja. Zmieniam na 28c i myślę na CONTINENTAL GRAND PRIX 700x28c. Opory toczenia i wytrzymałość na + z tego co szukałem. Jak Wasze odczucia/opinie. Czy w tej 130-150zł cenie jest coś godnego uwagi: waga/szybkość/wytrzymałość ? Podziękował Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez asmaxx
asmaxx Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zostawię tu filmik dla potomnych. Decyzja podjęta po filmie
tadzikpl Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 I tak oto wystarczy filmik nakręcony przez jakiegoś anonimowego typa, wyszukany na Youtube podczas posiedzenia na tronie, by zacząć głosić, że Ziemia jest płaska.. Byłaby to prawda, gdyby się rymowało. 1
asmaxx Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, tadzikpl napisał: I tak oto wystarczy filmik nakręcony przez jakiegoś anonimowego typa, wyszukany na Youtube podczas posiedzenia na tronie, by zacząć głosić, że Ziemia jest płaska.. Byłaby to prawda, gdyby się rymowało. Nie no stary masz rację, siedziałem na tronie, gostek jest anonimowy, miał włączony tryb incognito, a te sześć wystrzałów to mu chyba z tyłka walnęło a nie opona strzeliła, Czy tam 6 opon. Mało tego, nie mówił że jechał po płaskiej ziemi a pod górkę. Słuchaj uważniej bo ktoś Ci jeszcze każe zdjąć czapeczkę foliową.
tadzikpl Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Really? Sześć wystrzałów dopiero go przekonało? Wow..
Rekomendowane odpowiedzi