phsr Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witajcie, Jestem laikiem. Kupiłem moją 1sza szosę KANDS marcianni claris przez internet Niestety rower jest krzywy. Nie ma zbieżności kół. Nie mogę puścić kierownicy bo ściąga w prawo. Słyszałem że te rowery tak mają. I że to nie przeszkadza w jeździe. Po pierwszej jeździe nie odczułem dyskomfortu. Co mam zrobić? Oddać rower do sprzedawcy i szukać innego producenta? Tej rower za 2200 mi odpowiada cenowo i sprzętowo. Proszę o poradę bo nie wiem co zrobić. Pozdrawiam
nctrns Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 To nie jest jednoślad... Skoro nie potrafili zespawać rurek tak, żeby było prosto, to ja nie wiem jakie naprężenia są w tej ramie. Odesłałbym to.
KonradTrek800 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Pewnie! Reklamuj tego szrota. Jak można czymś takim handlować?!
phsr Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Niestety to był 2gi rower tego producenta. Wchodzi Vento 3 jutro. Więc temat zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi