silvah Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam, Mam problem z rowerem bulls desert falcon 2015, a konkretnie z łożyskami suportu. Generalnie ostatnio przejechalem sie 30km podczas grubej burzy - po wykręceniu korby z mufy wylala sie woda... Z jednym lozyskiem jest problem - ledwo sie kreci - nie wnikam dlaczego czy od wody czy od wybijania mlotkiem korby (nie chciala wyjsc) Problem jest taki, ze ciezko mi w ogole dojsc co i jak i jaki to jest konkretnie suport - za duzo tych rodzajow i typow ;/ na tej plastikowej obwodce jest napisane bb86 - martwi mnie to ze ona nie wystaje ani mm z ramy - wyglgada jakby byla z nia zintegrowana. Czy to mozliwe ze miski sa w jakis sposob zintegrowane? To jakis wybryk czy standardowe rozwiazanie? Jak sie zabrac do wymiany - wybija sie te plastikowe miski? To jest press fit bb86? Na co to ewentualnie wymienic zeby miec spokoj na dluzej? Odnośnik do komentarza
specialized34 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witaj prawdopodobnie same łożyska się wyjmuje i raczej to tego jest potrzebny przyrząd lub jakiś domowy sposób Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi