GrzesiekNowak Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam są jakieś miękkie siodełka 27x17 z prętami, które nie będą się non stop wyginać, giąć ,pękać i łamać się? Nie za miliony. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez GrzesiekNowak
cepelia Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Dlaczego miękkie ? Moim zdaniem powodują obtarcia. Brooks Cambium C17... mam używam, nawet prosiłem serwis o pomoc bo zgubiłem nit, podesłali bez problemu. Jedno z wygodniejszych siodełek szczególnie dla cięższych osobników. Powierzchnia siodełka jest raczej śliska, ma bardzo dobre podparcie i solidne pręty, niestety nie należy do najlżejszych na świecie. Specialized Power Comp - dobre podparcie, nie jest specjalnie miękkie ale bardzo wygodne. Co do trwałości się nie wypowiem bo mam w drugim rowerze i dodatkowo od niedawna.
GrzesiekNowak Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, cepelia napisał: Dlaczego miękkie ? Moim zdaniem powodują obtarcia. Bo na twardym d$pa boli. Miałem twarde, które się wczoraj połamało i przy dłuższej jeździe d%pa bolała. Wcześniej miałem miękkie, które też się połamało i na nim d^pa nie bolała. 2 godziny temu, cepelia napisał: Brooks Cambium C17... Panie 500zł za siodełko 😮😮 Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez GrzesiekNowak
Rozwiązanie GrzesiekNowak Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Rozwiązanie Opublikowano 20 Kwietnia 2021 https://allegro.pl/oferta/siodlo-siodelko-rowerowe-merida-f-way-md043-8482270246?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery&gclid=Cj0KCQjw9_mDBhCGARIsAN3PaFPI3zwPm7zVDu_ybG30taPUgJ7pHGpXFx8OsJcS6qyOqzq2TLMLpvIaArWxEALw_wcB To jest miękkie czy twarde?
Rekomendowane odpowiedzi