stonas Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam. Ostatnio trafił w moje ręce rower, w którym w tragicznym stanie jest korba. Łańcuch i kaseta mają przejechane niewiele. Chcę zapytać, o rozwiązanie jakies budżetowe żeby wymienić korbę. Napęd to: Tylna przerzutka RD-M610-SGS 10rz Kaseta Deore XT CS-M771-10 11-32 Łańcuch CN-HG95 Manetki slx dyna-sys Przerzutka przednia Alivio FD-M4000-TS napęd 3x9 ale chyba da radę zestroić to z 10rz? Korba która była założona to FC-M391 44-32-22 Suport na kwadrat, długość osi 119mm, mufa 68mm. Czy jest szansa zmieścić się w 150zl z nową korba ewentualnie nowy wkład suportu i pod niego korba?
Krystiano Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Jest szansa. Możesz zakupić przez neta lub udać się do serwisu to od razu przełożą nową, o ile nie masz narzędzi aby samemu zdjąć starą korbę.
stonas Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Narzędzia mam, stara korba wyjęta, tylko pytanie czy kupić taka sama czy inna. Ale jeśli taka była to chyba da radę ustawić to z 10rz kaseta?
Rekomendowane odpowiedzi