Skocz do zawartości

Modyfikacja uchwytu od Garmina

klerykk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello, 

czy ktoś zna nazwę części, która pozwoli z oryginalnego uchwytu Garmina (link) zrobić takiego kombosa jak w uchwyt (Bay Fly 4 max).

Chodzi mi o to aby na górze był komputerek, a na dole chcę mieć możliwość zamontowania GoPro, bądź zamiennie oświetlenie Sigma Buster, bo w komplecie do lampki mam adapter pozwalający przymocować ją na cyngielek od GoPro.

Jakieś pomysły? Bardzo mi zależy na wykorzystaniu oryginalnego uchwytu Garmina bo moim zdaniem jest o wiele ładniejszy od Bay Fly 4.

Opublikowano

No niestety, ale ten z pierwszego linku raczej nie da się zamontować, a ten z linku nr 2 to końcówka, którą montuje się zamiast licznika tj. na górze uchwytu. Ja chcę mieć uchwyt GoPro pod spodem. 

Foto uchwytu od spodu. 

1EC8139C-20DA-4AB6-9F60-0D2E17AC849B.jpeg E0D71186-A36F-4B58-AC18-4D83157AB34D.jpeg B80C3131-32DC-4D48-A24B-284D2EE46695.jpeg
17 minut temu, varth1 napisał:

Moim zdaniem to powinno pasować. Patrzę na różne foty w necie + znalazłem też na innym forum te rozwiązanie. Dzięki. Zamawiam. Dam znać co wyszło :)

Opublikowano

Uchwyt wygląda na taki sam co u mnie (oryginalny do 530). Będzie pasować

Opublikowano

varth1 bardzo dziękuję. Wszystko zagrało, uchwyt pasuje. Później wrzucę fotę. Może kogoś zainspiruje takie mocowanie lampki Sigma :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamykając temat. Wygląda to jak na fotach. Dzięki raz jeszcze varth1.

IMG_1032.JPG IMG_1033.JPG