Kielekos Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tych hamulcach. Posiadam je w swoim rowerze i dziś serwisant powiedział mi, że to kultowe, zabytkowe hamulce. Nigdy się nie zagłębiałem w ich temat aż do dzisiaj kiedy pora wymienić klocki. Jedyne info jakie przeczytałem w otchłani internetu to to, że były chyba produkowane w 2000 lub 2001r. Są cztero tłoczkowe i niby spoko. Jeżeli ktoś chciałby się wypowiedzieć to będę wdzięczny. W załączniku zdjęcie plus producent klocków, które założyłem. Dadzą radę w jeździe po mieście? Pzdr.
Charvel Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zamiast wypróbować te klocki podczas jazdy to przychodzisz na forum i pytasz się czy będą się nadawać? Przemyśl to.
Kielekos Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Podczas hamowania dają radę. Bardziej chodziło mi o jakość. Główne pytanie dotyczy samych hamulców, a nie klocków. O nie zapytałem przy okazji.
Rekomendowane odpowiedzi