Gość Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Hej chciałbym się dowiedzieć od świetnego forum czy ktoś używa tego zegarka? Zainteresował mnie praktycznie wszystkim co w sobie ma, tym bardziej że jako grubasek mogę się nadzorować cały dzień a także chciałbym na 30 urodziny spróbować wystartować w swoim 1 triathlonie lub maratonie rowerowym, mam co prawda w planach zakup dopiero w nowym roku ale zbieram praktycznie każde informacje na temat tego zegarka. Czy znajdę osoby które nie tylko będą zachwalać markę Polar ale i pokażą kilka "ukrytych" wad? Na chwilę obecną jestem w trakcie ustalania sobie planu treningowego na jakieś 3 miesiące. Na chwilę obecną znalazłem garść informacji na forach o triathlonie i szosie, także na blogach sportowych, chyba najobszerniejsza recenzja to ze strony Stronka o sporcie Podam przykład : Basen : 25m po 10 powtórzeń / dzień , od Poniedziałku do Piątku (niestety z powodu stopy jestem wykluczony z basenu) Rower : 2 pętle po 40 km / dzień , od Poniedziałku do Piątku (Nie ukrywam rower to druga miłość) Bieg : 2 pętle po 2 km / dzień , od Poniedziałku do Piątku (Z tym bieganiem to może troszkę przesadziłem, głównie póki nie zejdę do 85-90 kg to tylko spacer,szybki chód) Czy odpowiedni plan dla osoby która trenuje maksymalnie do 3h tygodniowo? Ważąca bagatela 117 kg? Dlaczego pytam? Jak to moja żonka mówi "Rzucasz się na coś jak szczerbaty na suchary" i coś w tym jest, po długiej rozłące od roweru od razu zrobione 30,50,100 km. Wiem że możliwe że rzucam się z motyką na słońce, ale częściej mam wzloty niż upadki wagi. Nie ukrywam również że zegarek taki myślę że pomógł by mi w osiągnięciu celu jak i utrzymaniu wagi i podtrzymaniu formy, ale chciałbym się dowiedzieć czy jest ktoś na forum ze sprzętem od Polara, Pozdrawiam Patryś
GBike Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dnia 29.07.2017 o 21:18, Patryś napisał: Nie ukrywam również że zegarek taki myślę że pomógł by mi w osiągnięciu celu jak i utrzymaniu wagi i podtrzymaniu formy Każdy środek jest dobry do osiągnięcia celu. Na wiosnę 2016 gdy próbowałem podejmować walkę z nadwagą moja koleżanka która biega na bardzo wysokim poziomie, aby zmotywować mnie do biegania powiedziała żebym kupił sobie jakiś "gadżet" z wyższej półki i będę odczuwał wtedy wyrzuty sumienia że kupiłem coś, wydałem pieniądze, a siedzę w domu i nic z tym nie robię. Zmotywuje mnie to do wytrwalszej pracy. Ja kupiłem nowy rower i uważam że to najlepiej wydane pieniądze w życiu na siebie samego. Więc nie wiem jak ten Polar się sprawuje, ale jako gadżet na pewno zadziała.
janek69 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ja używam tego cuda już 2 rok, aktualizacje lekko skopane ale reszta petarda.
janek69 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Dnia 29.08.2017 o 16:30, Patryś napisał: a coś wiecej? Jak to mówią, lepiej późno niż wcale :-), jakie masz pytania ?
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) siemka, z braku funduszy temat dla mnie nie aktualny, tym bardziej że coś nie tak jest z kolanem..Pozdrawiam i dziękuje za chęci. Konkretniej że nie mam tajemnic wobec braci i sióstr rowerowych, ostre zapalenie więzadła.. Edytowane 4 Listopada 2017 przez Gość
janek69 Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Godzinę temu, Patryś napisał: siemka, z braku funduszy temat dla mnie nie aktualny, tym bardziej że coś nie tak jest z kolanem..Pozdrawiam i dziękuje za chęci. Dużo zdrowia życzę ! Pozdrawiam
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Temat można zamknąć przerzuciłem się na Garmin Vivoactive HR i jest super aaa i kolana już mają się dobrze, dziękuje za uwage.
Rekomendowane odpowiedzi