Foxxiasty Napisano 14 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 witam! mam taki problem, ze jak uginam amortyzator to dziala plynnie ale jak chodzi o powrót to podobnie ale nie wraca do samego konca na jakies 1-2 cm , i by powrocilo musze wyciagnac go rekami, dodam ze mam uszkodzone pokretlo kompresji. da sie to jakos naprawic? Odnośnik do komentarza
vdcmike Napisano 14 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 Prawdopodobnie amortyzator do przeglądu (padły zapewne uszczelnienia). Uszkodzone tylko pokrętło czy tłumik? Odnośnik do komentarza
Foxxiasty Napisano 14 Kwiecień 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 aaa dobra, tlumnik sprawny tylko pokretło Odnośnik do komentarza
GrzesiekNowak Napisano 14 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 Rs? Jeśli tak to ten typ tak ma. Odnośnik do komentarza
Foxxiasty Napisano 14 Kwiecień 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 (edytowane) 14 godzin temu, GrzesiekNowak napisał: Rs? Jeśli tak to ten typ tak ma. marzocchi bomber 380 cr Edytowane 15 Kwiecień 2021 przez Foxxiasty zle napisane zdanie Odnośnik do komentarza
Piter- Napisano 14 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2021 Rs? Jeśli tak to ten typ tak ma.Wcale ten typ tak nie ma mam Liryk z 2018 i działa prawidłowo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi