Wojche87 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam wie może ktoś jak ściągnąć osłony w tej piaście? Bo po ściągnięciu koła z obu stron się kręcą jak za nie trzymam i raczej nie są na wcisk a też nie widzę żadnego podejścia na klucz. Nie ruszał bym tej piasty ale ogólnie czuć na niej opory tak jak by była za ciasno skręcona i blokuje kulki;( W dniu 22.03.2021 o 12:14, Wojche87 napisał: 1 godzinę temu, Wojche87 napisał: Witam wie może ktoś jak ściągnąć osłony w tej piaście? Bo po ściągnięciu koła z obu stron się kręcą jak za nie trzymam i raczej nie są na wcisk a też nie widzę żadnego podejścia na klucz. Nie ruszał bym tej piasty ale ogólnie czuć na niej opory tak jak by była za ciasno skręcona i blokuje kulki;( NOVATEC RDX CLUB (12X100MM) Znalazłem na jakiejś stronie sklepowej z moim rowerem że to jest piasta NOVATEC RDX CLUB (12X100MM)
Rozwiązanie Wojche87 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Rozwiązanie Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Ogólnie kapsel jest wciskany, w środku są łożyska maszynowe wciśnięte na aluminiową tulejkę. Problem rozwiązany i pozostało tylko poszukać i kupić łożysko bo raczej trafiło mi się wadliwe;( ogólnie piasta bardzo szczelna w środku zero brudu. Mam nadzieję że komuś pomogłem a jeśli będą jakieś pytania to pisać Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Wojche87
Rekomendowane odpowiedzi