SzalonyPokrecony Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Szukam w miarę sensownego siodełka dla amatora, który będzie jeździł do pracy i tak na dłuższe wycieczki z córką. Do chudzielców nie należę. Nie jestem w stanie zmierzyć mojej pupy... Patrzałem za siodełkiem za ~60zł i wybór padł na WITKOP MEDICUS 2.0. Co Wy na to? Czy może znajdę coś lepszego?
dobek1985 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Szukam w miarę sensownego siodełka dla amatora, który będzie jeździł do pracy i tak na dłuższe wycieczki z córką. Do chudzielców nie należę. Nie jestem w stanie zmierzyć mojej pupy... Patrzałem za siodełkiem za ~60zł i wybór padł na WITKOP MEDICUS 2.0. Co Wy na to? Czy może znajdę coś lepszego? Jak to nie jesteś w stanie zmierzyć pupy? Właśnie powinieneś zacząć od tego wymiaru i wtedy dobierać siodło.Spróbuj usiąść na tekturze złożonej kilka razy. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
SzalonyPokrecony Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Tłuste dupsko to się wszystko odbija 😂 A bez mierzenia, tak doradzić coś się nie da?
M i S i E k Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Po 5 latach wskoczyłem ponownie na jednoślad i myślę że siodełko to kwestia przyzwyczajenia. Sam ważę 118kg i po 3 tyg jazdy odczułem poprawę. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Royalmaczko Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Sam osobiście polecam Medicus'a 3.0, jedno z najlepszych siodełek jakie miałem. Cena do jakości i wygody coś pięknego.
Endriu129 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam. Słyszałem opinię, że siodełka WITKOP MEDICUS potrafią trzeszczeć i skrzypieć podczas jazdy. Czy u Was słychać jakieś niepożądane dźwięki z tych siodełek?
Rekomendowane odpowiedzi