Kondzio02 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jak w temacie, główne wymagania: Szosa endurance, hamulce tarczowe, prześwit na oponę 35mm, osprzęt minimum tiagra, waga nie więcej niż 10kg.
mataman Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 W tej kwocie może być ciężko. Już nie mówię o kompletnym braku rowerów w sklepach.https://www.giant-bicycles.com/pl/Contend-ar-2 ale hamulce to mechaniki. Koszt hydrauliki tiagra to ok 1500zł
Kondzio02 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @mataman Tak widziałem i mocno nawet rozważałem. Dopóki nie zobaczyłem hamulcy. Wymiana na hydraulikę przy tej cenie roweru kosztowna.
mataman Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Z hydrauliką w tym budżecie teraz może być ciężko. W zeszłym roku z okolicach 6tys jeszcze dało radę.
Kondzio02 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @mataman Poprzednik tego co wysłałeś w zeszłym roku ją miał. Chyba będę musiał czegoś poszukać na 32c, bo tam wybór trochę się poszerza.
mataman Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 AR2 z 2020 miał hybrydę Gianta. Lepiej hamuje niż mechanik ale pełna hydraulika to nie jest. 1
Rekomendowane odpowiedzi