Jupiterxx Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 siema jakie opony polecacie i czy jak teraz mam szerokość 1,95 czy mi podejdzie 2,2
revolta1 Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Godzinę temu, Jupiterxx napisał: siema jakie opony polecacie i czy jak teraz mam szerokość 1,95 czy mi podejdzie 2,2 Jakie polecacie? Do czego? Do jakiej jezdy po czym? Jak mam 1.95... Jakie masz opony aktualnie marka bieżnik? Czy mi podejdzie 2.2... Do jakiego roweru.? Wejdzie ci w tylne widełki góra dół?. Masz sztywny widelec? Amortyzator? W jakim terenie jeździsz.? Asfalt? Las? Korzenie? Skały? Kamieniołomy? 😉🤪
Jupiterxx Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Opublikowano 29 Marca 2021 W dniu 28.03.2021 o 10:18, revolta1 napisał: Jakie polecacie? Do czego? Do jakiej jezdy po czym? Jak mam 1.95... Jakie masz opony aktualnie marka bieżnik? Czy mi podejdzie 2.2... Do jakiego roweru.? Wejdzie ci w tylne widełki góra dół?. Masz sztywny widelec? Amortyzator? W jakim terenie jeździsz.? Asfalt? Las? Korzenie? Skały? Kamieniołomy? 😉🤪 opony to kenda rower jest starszy jest to biria pro rs teren mieszany troche streetu i lasu amortyzator z tyłu jak mierzyłem powinno wejść
revolta1 Opublikowano 31 Marca 2021 Opublikowano 31 Marca 2021 Maxxis pace kenda small block Mozna tez vittoria saguaro ale troche moze zbyt terenowe na las i ulice
Rekomendowane odpowiedzi