szwedzik84 Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) en.author.eu/cross-country/mtb-26/author-basic-2010-ua42772401 Witam, mam taki oto "zabytek" ale że niedawno kupiłem szosę a urodził mi sie trzeci syn - nowy rower nie wchodzi w grę ale mogę przywrócić do życia starszy ale pomóżcie co wsadzić aby miało to ręce i nogi a moja gromowładna zona to przeżyła (a raczej póżniej ja ). Rower to Author Basics z 2010 roku Edytowane 28 Marca 2021 przez szwedzik84
Danuel Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Jeździ? Jak jeździ to rozebrać, wyczyścić, nasmarować. Jak nie jeździ to zbadać, dlaczego nie jeździ i wymienić część, przez którą nie jeździ. Wybrałeś sobie najgorszy moment do wymiany części z możliwych. Nie dość, że zbliża się wiosna i każdy chce coś tam sobie wymienić to jeszcze mamy okrutne braki na rynku i ceny z kosmosu.
szwedzik84 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 Dzięki , wymienię chyba tylko korbę na kwadrat i tylnia przerzutkę i łańcuch póki co bo faktycznie ceny mocno w górę poszły . Dzięki za odpowiedź :-)
Rekomendowane odpowiedzi