gleba113 Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 Dzień dobry, przepraszam z góry, jeżeli pytanie okaże się banalne, lub po prostu głupie. Kupiłem po długim polowaniu rower, Esker 2.0 2021 - w tym rowerze orginalnie zamontowane jest siodło WTB VOLT SPORT. Za mną już kilka przejazdów i rodzi mi się pytanie : jak użykować to siodełko (jestem bardzo początkujący) - ustawiając je na idealnie płasko, automatycznie zjeżdżam na wgłębienie po środku i pojawia się ucisk przedniej części siodełka na męskie atrybuty. Proszę o pomoc bardziej obytych z tematem ( te kilka przejazdów było bez wkładki w spodniach - w ramach testu i właśnie ustawienia roweru ) Pozdrawiam
revolta1 Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 Na focie jest w zasadzie dobrze ustawione. No może minimalnie przód w dół ale minimalnie.
gleba113 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 poszukam, może i pampers zmieni sytuację
liftlodz Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 Z siodełkiem to jest tak, że albo ci będzie pasować i będzie wygodne, albo nie.Musisz trochę pojeździć i poprzestawiać je, nawet w czasie jazdy.Ogólnie to :Nosek w dół odciąża ucisk ale powoduje przesunięcie ciężaru na ręce
Rekomendowane odpowiedzi