aga7898 Opublikowano 15 Marca 2021 Opublikowano 15 Marca 2021 Gdzie polecacie crossem pojezdzić w Bydgoszczy i po niedalekich okolicach? 1
Rafu Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Zależy z której strony Bydgoszczy mieszkasz. Od strony Fordonu dojedziesz ścieżką rowerową przez Ostromecko, Dąbrowę Chełmińską, Zamek Bierzgłowski aż do Torunia. Niedawno widziałem, że od Unisławia robią też ścieżkę w stronę Chełmna. Możesz też wybrać się ścieżką rowerową do Koronowa. Mapę ścieżek rowerowych w okolicy Bydgoszczy znajdziesz tutaj: https://mapa.wirtualneszlaki.pl/bydgoszcz/#12/53.1156/18.0224/OSM_Klasyczna-Punkty-Szlaki_Rowerowe-Drogi_Rowerowe Jak chcesz po prostu pojeździć po lesie, to polecam (oklepany) Myślęcinek, Las Gdański (ścieżka Fordon-Myślęcinek), Puszczę Bydgoską (tu bardziej na MTB, ale cross też da radę na głównych trasach. 1
aga7898 Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 18 godzin temu, Rafu napisał: Zależy z której strony Bydgoszczy mieszkasz. Od strony Fordonu dojedziesz ścieżką rowerową przez Ostromecko, Dąbrowę Chełmińską, Zamek Bierzgłowski aż do Torunia. Niedawno widziałem, że od Unisławia robią też ścieżkę w stronę Chełmna. Możesz też wybrać się ścieżką rowerową do Koronowa. Mapę ścieżek rowerowych w okolicy Bydgoszczy znajdziesz tutaj: https://mapa.wirtualneszlaki.pl/bydgoszcz/#12/53.1156/18.0224/OSM_Klasyczna-Punkty-Szlaki_Rowerowe-Drogi_Rowerowe Jak chcesz po prostu pojeździć po lesie, to polecam (oklepany) Myślęcinek, Las Gdański (ścieżka Fordon-Myślęcinek), Puszczę Bydgoską (tu bardziej na MTB, ale cross też da radę na głównych trasach. Dziękuje za odpowiedź. Trasa Ostromecko, Dąbrowa i dalej mnie zaciekawiła
kaido2 Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Od Ostromecka do Chełmna, przez Starogód, górę Wawrzyńca i singlem nad jezioro też jest całkiem ok. 1
Rekomendowane odpowiedzi