Gompka Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam otóż pisze z pytaniem o mocowanie linki linki przerzutki przedniej. Wczoraj chciałem zmienić linkę przerzutki i gdy odkręcałem mocowanie linki to zbyt dużo odkręciłem to wypadła śrubka i 2 podkładki kombinowałem jak to założyć ale nie mam pojęcia, zdjęcia będą załączone. Przepraszam za syf ale teraz wziąłem się za sprzątanie i ogarnianie roweru.
raven Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) to srebrne to nakrętka? przerzuty mają to różnie rozwiązane, co to za jaka? patrząc na zdjęcie - srebro od dołu/tyłu, czarne od góry/przodu (zagięciami w górę) te "dupsy" mają różne wypustki itd, więc powinno pasować tylko w jednej pozycji Edytowane 24 Lutego 2021 przez raven
Gompka Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 6 godzin temu, raven napisał: to srebrne to nakrętka? przerzuty mają to różnie rozwiązane, co to za jaka? patrząc na zdjęcie - srebro od dołu/tyłu, czarne od góry/przodu (zagięciami w górę) te "dupsy" mają różne wypustki itd, więc powinno pasować tylko w jednej pozycji Tak to srebrne ma gwint czyli pomiedzy to srebrne a to czarne ma iść linka tak?
raven Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) linka raczej między czarne i czarne, przy tej przerzutce to i tak nie ma większego znaczenia, byle działa Edytowane 25 Lutego 2021 przez raven
Rekomendowane odpowiedzi