rafal833 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Witam wszystkich Od kilku dni jestem posiadaczem roweru szosowego Trek Madone , w którym jest miżliwość zamontowania czujnika Duotrap Bontrager . Ciężko znaleźć jakieś informacje w internecie na jego temat , więc może ktoś z Was z niego korzysta I odpowie czy warto w niego inwestowac ? Ewentualnie jaki licznik lub komputerek do niego obrać ? ? Z góry dziękuję I pozdrawiam
ByQ94 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Osobiście bym zadzwonił lub poszedł do dealera Treka u mnie w mieście jest ów sprzedawca i na temat Bontragera wiedzą wszystko, z pewnością doradzą telefonicznie jak i stacjonarnie. http://www.dadelo.pl/
rafal833 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Opinia użytkownika wydaje mi się cenniejsza niż sprzedawcy ?
Mwawe Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 26.07.2017 o 10:19, rafal833 napisał: Opinia użytkownika wydaje mi się cenniejsza niż sprzedawcy ? Co tu dużo gadać. Czujnik jak czujnik działa tak jak każdy inny na takiej samej zasadzie jak inne czujniki z magnesem. Świetną opcją jest możliwość schowania go w ramie, dzięki czemu nie ma żadnych widocznych czujek mocowanych na plastikowe opaski, co jest dużym atutem. Do tego możliwość połączenia się poprzez Bluetootha i Ant+ z licznikiem jak i telefonem równocześnie, ewentualnie z telefonem jak masz protokół Ant+. Kupować montować i się cieszyć.
Rekomendowane odpowiedzi