arcziv96 Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Cześć, mam do wyboru 2 rowery. Kross Level B2 używany w dobrym stanie za 1500zł lub Evado 4.0 używany za 1100zł. Który byłby lepszy cena-jakość i dlaczego? Mam 196cm wzrostu. Rower B2 ma ramę XL oraz 29 koła, a Evado rama XL i 28 koła. Jeśli nie te to jaki byście polecili używany rower do 1500zł? Pozdrawiam
Administrator SzajBajk Opublikowano 18 Lutego 2021 Administrator Opublikowano 18 Lutego 2021 Sprecyzuj pytanie - do jakiej jazdy- i wrzuć zdjęcia produktowe obu rowerów, najlepiej poprzez edycję swojego zapytania, żeby było "w sedno"
arcziv96 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 W dniu 18.02.2021 o 10:17, SzajBajk napisał: Sprecyzuj pytanie - do jakiej jazdy- i wrzuć zdjęcia produktowe obu rowerów, najlepiej poprzez edycję swojego zapytania, żeby było "w sedno" Jazda po aslafcie, czasami laskiem, nad rzeke sie przejechac jakims polem. Zawyzylem budzet i znalazlem cos takiego wydaje sie na dobrym osprzecie. https://allegro.pl/oferta/stevens-deore-tarcze-hydraulika-blokada-9913476041 Sprzedawca jest sklonny puscic rower za 2300zl. Czy warto? Czy polecilbys cos innego?
arcziv96 Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) 16 godzin temu, elmapeto napisał: Szału nie ma. Kupiłem używanego Cube'a za 1750zł. Model: Cube Nature Pro (2016) Linki prowadzone wewnątrz ramy. W cenionej wersji PRO NATURE CLS Napęd Deore XT 3x10. Manetki Deore Korba SLX 175 Hamulce hydrauliczne. Deore Przed wystawieniem rower przeszedł płatny przegląd, który dokonał serwisu: - amortyzatora rozebranie i nasmarowanie goleni, - wymiana linki blokady amortyzatora - nasmarowanie i kasowanie luzu Piasty przedniej, - wymiana łożysk sterów, - odpowietrzenie hamulców i uzupełnienie płynu hamulcowego Shimano; - wymiana linki i pancerza tylnej przerzutki; - nasmarowanie łańcucha; - wymiana baterii w liczniku Licznik Sigma w gratisie. Dzwonek Błotniki Stopka. Chyba ten Cube za 1750zł lepszy w tej cenie jak ten Stevens x6 za 2300zł disc wyżej? Pytanie czy dobry sprzęt zakupiłem w dobrej cenie, jak pytałem się 2 znajomych o tego Cube'a to mówili mi to rower w bardzo okazjonalnej cenie. Jak Wy uważacie? Edytowane 20 Lutego 2021 przez arcziv96
Administrator SzajBajk Opublikowano 20 Lutego 2021 Administrator Opublikowano 20 Lutego 2021 Jest OK. 1
elmapeto Opublikowano 21 Lutego 2021 Opublikowano 21 Lutego 2021 20 godzin temu, arcziv96 napisał: Kupiłem używanego Cube'a za 1750zł. Model: Cube Nature Pro (2016) Linki prowadzone wewnątrz ramy. W cenionej wersji PRO NATURE CLS Napęd Deore XT 3x10. Manetki Deore Korba SLX 175 Hamulce hydrauliczne. Deore Przed wystawieniem rower przeszedł płatny przegląd, który dokonał serwisu: - amortyzatora rozebranie i nasmarowanie goleni, - wymiana linki blokady amortyzatora - nasmarowanie i kasowanie luzu Piasty przedniej, - wymiana łożysk sterów, - odpowietrzenie hamulców i uzupełnienie płynu hamulcowego Shimano; - wymiana linki i pancerza tylnej przerzutki; - nasmarowanie łańcucha; - wymiana baterii w liczniku Licznik Sigma w gratisie. Dzwonek Błotniki Stopka. Chyba ten Cube za 1750zł lepszy w tej cenie jak ten Stevens x6 za 2300zł disc wyżej? Pytanie czy dobry sprzęt zakupiłem w dobrej cenie, jak pytałem się 2 znajomych o tego Cube'a to mówili mi to rower w bardzo okazjonalnej cenie. Jak Wy uważacie? Spoko zakup. Życzę dużo kilometrów. 1
arcziv96 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Opublikowano 21 Lutego 2021 10 godzin temu, elmapeto napisał: Spoko zakup. Życzę dużo kilometrów. Lepszy jak ten stevens? Jedyne co okazalo sie, ze hamulce nie sa deore, a alivio.
elmapeto Opublikowano 22 Lutego 2021 Opublikowano 22 Lutego 2021 11 godzin temu, arcziv96 napisał: Lepszy jak ten stevens? Jedyne co okazalo sie, ze hamulce nie sa deore, a alivio. Ciężko stwierdzić czy lepszy. Już kupiony i to taniej, więc pasuje.
arcziv96 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) 11 godzin temu, elmapeto napisał: Ciężko stwierdzić czy lepszy. Już kupiony i to taniej, więc pasuje. Okazało się, że to jednak rower chyba z 2012 roku i poprzedni sprzedający był jego 2 właścicielem... Nie wiem dokładnie bo go nie mam jeszcze, jesteście może w stanie jakoś to ocenić? Edytowane 22 Lutego 2021 przez arcziv96
Rekomendowane odpowiedzi