Administrator SzajBajk Opublikowano 17 Lutego 2021 Administrator Opublikowano 17 Lutego 2021 CAAD 10 wrócił do studia SzajBajk! Aluminiowy rower wyścigowy, ostatni z zewnętrznymi linkami i bez "aero ficzersów", wjechał dziś do studia. Nie, to nie ten sam egzemplarz, który sprzedałem, lecz dokładnie ten sam model, rozmiar i malowanie Rower, w drodze negocjacji kupiłem bez siodełka i choć zapłaciłem trochę za dużo, to byłem na z góry straconej pozycji, bo sprzedający (pozdrawiam serdecznie!) oglądał moje filmy z CAAD 10 i wiedział, że będzie mi na dobiciu targu zależało. Patrzcie, że wciąż można je sobie jeszcze wylicytować TUTAJ! Film z Islandii: Cechy roweru: aluminiowa rama o wadze 1150 g w rozmiarze 56 cm, cały rower, z siodełkiem Prologo Scratch waży 8,35 kg bez pedałów, osprzęt Shimano 105 5800, czyli 2x11, sztyca 27,2 mm i cienkie rurki rewelacyjnie pochłaniają drobne drgania, linki ZEWNĘTRZNE (yupiiii!!!), z wyjątkiem tylnego hamulca (i ta właśnie lubi się łamać przy główce ramy), suport BB30, na który niektórzy narzekają, ja problemów jak dotąd z takimi nie miałem. Polecam Wam roczniki 2014 i 2015, które różnią się chyba jedynie malowaniem 1
avanti156 Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 sam popełniłem podobny zakup tylko Supersix na 105 2016 w czarnym malowaniu z tymi zielonymi wstawkami i znikomym zużyciu i jest MEGA :) wszystko jest w oryg. upgrade tylko kol zrobiony: byly jak wiadomo Aksium a teraz sa DTSwiss RR21 Dicut i jest lekko zwinnie i Fantastico! Warto sobie lookac szukac i sie w końcu znajdzie swoją perełke Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi