KRL064 Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Czy to odpowiedni dział pewności nie mam ale nie wiem też który byłby lepszy. Ostatnimi czasy trafiła do mnie rama S-Works Tarmac w malowaniu Bora a dokładniej jest to rama zawodnicza zespołu Bora. Rama mimo iż praktycznie nowa nie była najlepiej traktowana i nosiła sporo drobnych i większych uszkodzeń powłoki. Dużo w tym winy wynikającej z faktu że jest to rama zawodnicza a więc brakuje jej powłoki CC którą mamy gdy kupujemy ramę produkcyjną. Miałem zrobić tak by z ramy zniknęły barwy Bory ale jako że nie mógł bym spać gdybym pozostawił te wszystkie uszkodzenia postanowiłem ramę dokładnie odnowić i przy okazji spowodować by nie była ot taka zwykła czarna. Ze względu na fakt że zdjęcia nie do końca oddają szczegóły zrobiłem kilka filmików podczas pracy i dwa umieszczam poniżej. Stan początkowy: Efekt końcowy: Edytowane 11 Lutego 2021 przez KRL064
KRL064 Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Opublikowano 17 Lutego 2021 Na prośbę otrzymaną na PW dodaje kilka zdjęć i informację o użytych produktach Zarówno podkład jak i lakier bezbarwny to produkt AkzoNobel. Sikkens Carbon primer I Clearcarbon. Kolory Sikkens Autobase Plus
Rekomendowane odpowiedzi