Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2021

liftlodz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Udało się wyjść na rower po 5 tygodniach przerwy, z czego 4 tygodnie przez wypadek z nogą. Został krwiak na łydce, który niby z czasem organizm wchłonie. Kondycja trochę siadła, ale myślałem, że będzie gorzej. 

20210411_122352.thumb.jpg.47085c0caccda11492688e72fa5f5e3d.jpg

Edytowane przez ct65
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Jakby się kto na rybnicka zaporę wybierał37263c381101e283977d19bf98854fe0.jpg

Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jeszcze ciepło, ale od południa idą chmury3942e2b45296da821cb2f79bb3132bb2.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeden z pierwszych "graveli" , tu w wersji z amortyzatorem na kołach 26.  🙂 fotografia pochodzi z drugiej połowy ubiegłego wieku. 

20210408_230208.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
22 godziny temu, revolta1 napisał:

No niestety nie przyjęła się. 

IMG_20210404_160449.jpg

Korba?

Opublikowano
2 godziny temu, Hehenryk napisał:

Korba?

Nie. Całość, pozycja, cienka opona, baran ręce wąsko, twarz przez przednim kołem 😉, ważę 108 kg opny cienkie nawet jak koła zablokowałem podczas hamowania to leciałem x..... Metrów do przodu. Tylko szosa bez możliwości zjazdu do lasu gdzie jest spokój cisza nie ocierają się o ciebie TIRy, jeszcze by wymieniał wady he he 

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, revolta1 napisał:

Nie. Całość, pozycja, cienka opona, baran ręce wąsko, twarz przez przednim kołem 😉, ważę 108 kg opny cienkie nawet jak koła zablokowałem podczas hamowania to leciałem x..... Metrów do przodu. Tylko szosa bez możliwości zjazdu do lasu gdzie jest spokój cisza nie ocierają się o ciebie TIRy, jeszcze by wymieniał wady he he 

Szkoda. Ja poszedłem swoją indywidualną ścieżką 😉 trekking z amortyzatorem i bardzo szeroką kierownicą z flarą. Rower jedyny taki. 😉

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Hehenryk napisał:

Szkoda. Ja poszedłem swoją indywidualną ścieżką 😉 trekking z amortyzatorem i bardzo szeroką kierownicą z flarą. Rower jedyny taki. 😉

No ja miałem i mam treka x Calibra 9, i do niego próbowałem dokupić drugi rower. Był trekking Kross africa, nie przyjął się, teraz szosa też to nie to. Tylko xcaliber 😃😃😃

Powiem Ci ze tez myslelm nad przerobieniem trekkinga tylko sztywnego. Zmiana kiery na barana. Ale po tej szosie mi przeszło. 

Edytowane przez revolta1
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...