T. Max Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam Forumowiczów:) Tak trochę z przypadku nabyłem sobie rower MTB z karbonowa ramą:) Torpado Ribot N Rama M, mam prawie 180 i rama jest na granicy wzrostu ale wolałem mniejszą, zwrotniejszą i ładniejszą:) W każdym razie daje radę. Solidny Carbon Monoquoce, produkowana we Włoszech przez Włochów... lub imigrantów z Tunezji:) Chińczyków z Wuhan, których w Italii też jest od groma na poniższym filmie nie widać:) Napęd Sram NX Eagle, kompletny: korba, zmieniarka, kaseta, suport, łańcuch i manetka. Koła 29 WTB kom i25 boost, piasty TRP maszynowe, opony Continental Cross King ShieldWall 2.2 zwijane, można zrobić na mleku. Amortyzator RS Judy 100 mm z blokadą skoku w manetce, przeciętny trochę no ale pewnie taki włożyli żeby było taniej w karbonie:) Hamulce Shimano MT 400 tak samo jak z amorem:)) Ogólnie jest fajnie, lekko, szybko i solidnie. Napęd ok, zmienia bezbłędnie nic nie trzeszczy nic nie stuka tylko piasta z tyłu cyka pięknie:) Nie mogę edytować ani dodać zdjęć?
Rekomendowane odpowiedzi