specialized34 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witajcie tym razem chciał bym wam przedstawić swój nowy projekt jest to rower na ramie full suspension ze skokiem 110 firmy Haibike Sleek RC carbon xc wcześniejszy mój projekt to był peek 26 lecz musiałem zrezygnować ze sztywniaka i zbudować coś na pełnym zawieszeniu ze względów na kręgosłup wszystkie komponenty zostały przeszczepione od starszego brata zostały dodane nowe lekkie koła i został zmieniony mostek ze 110 na 70mm czemu 26 cali stwierdziłem ze posiadałem sporo części by zbudować ten projekt bo nic do życia więcej mi niepotrzebne dla mnie ważne jest by cieszyć się z jazdy nie idę za trendami panującymi na 29cali a wiec tak Rama to Haibike Sleek RC Carbon full suspension 110mm damper to Fox RP23 Koła bazujące na piastach Dt swiss 240s obręcze jakie posiadają to ZTE Podium MMX szprychy Cn Spoke Aero koła w systemie bezdętkowym nowy mostek FSA Afterburner +\-6 pozostałem komponenty to stary lecz bardzo poćciwy Fox 120RL napęd 1x10 została również zmieniona zębatka na 36t firmy EKFAN `oraz nowy łańcuch campagnolo veloce c10 wszystko napędza kaseta sunrace MX3 korba została ta sam czyli m615 jak i pedały spd xt m8000 oraz hamulce Hayes Comp Prime w przyszłości planuje jeszcze zmiany kierownicy oraz sztycy pod siodłowej kierownica typu karbon i sztyca regulowana firma?? czas pokaże 1
Rekomendowane odpowiedzi