Skocz do zawartości

Uchwyt na kierownice jaki?

Smakosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam iPhone i są do niego akcesoria pozwalające zamątować lecz kosztują 250-300 zł macie jakieś tańsze bądź swoje sposoby na zamątowanie telefonu na kierownicy lub mostku ?

Edytowane przez Smakosz
Opublikowano

Hejka

Też mam IPhone'a i przerobiłem już kilka uchwytów łącznie z Alu Case-ami i innymi cudami z Ali i Alle.. 

Tydzien temu znalazłem dobrą ofertę na Quadlock i jestem mega zadowolony. Normalnie ceny oscylują 250-300 ale w jednym sklepie internetowym mają cała ofertę Quadlock i za zestaw dla iPhone 7 zpalciłem 200. Dla 5s widziałem te zestawy przecenione na alle.... do 79 pln a to już jest generalnie jak darmo za produkt takiej jakości. 

Dodatkowo zamówiłem sobie uchwyty ścienne i na codzień nie zdejmuje już pokrowca Quadlock a używam go nawet z jednym uchwytem w samochodzie :) 

bardzo polecam 

pozdrawiam 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam iphone 5s i uzywam uchwytu samochodowego od 3gs. Dokladniej jest to uchwyt bez glowicy, w ktora sie go wpina, w pionie lub poziomie. Ogolnie uchwyt jest rewelacyjny, telefon ani drgnie. Wymaga jednak wpiecia go w etui i nie chroni przed deszczem.
Mostek owiniety tasma izolacyjna i calosc przymocowana na trytki i pasek tasmy dwustronnej.

a31c2b047041706475ca439750ae0ebd.jpg

5ac39a3a57fcaeaf1a401f0324c4fa55.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Sprawdź ofertę Topeak. Mają dedykowane uchwyty pod jabłka.