tramps77 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Witam, Z góry przepraszam jeżeli jest to naiwny temat - ale jestem kompletnie zielony w temacie trenażerów,tacxa,softwerów i kompatybilności... Jestem świeżutkim nabywcą trenażera Tacx i-Genius i kompletnie nie wiem jak mam to wszystko zainstalować , tak ażeby móc korzystać z aplikacji treningowych Tacxa + docelowo z Zwifta... Dodatkowo posiadam USB ANT+ antenna Tacxa. Od czego powininienem zacząć ażeby to działało ? Próboję na laptopa zainstalowaćaplikacje Tacx desktop app - ale nie mogę zainstalować ( pokazuje mi mozliwość zainstalowania przez Microsoft ale wymogiem jest Windows 10+ - a ja posiadam Della Lattitude laptopa z Windowsem 8...) Bardzo prosze o wsparcie- co mogę zrobić , jak to wszystko zintegrować? Jakie aplikacje potrzebuje? Jak zainstalować? Krok po kroku ? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.
pinok Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam to desktop app tylko przez sklep Microsoft więc tylko Win10, jest jeszcze Tacx training na androida + zwift na windows
wolek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Jest jakaś przeszkoda z Twojej strony aby zrobić na tym laptopie aktualizacje do Windows 10?
d2s Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Musisz mieć Windowsa 10. Też byłem zmuszony zrobić aktualizację z Windows 8.1 do 10 aby zainstalować Tacx app
Hęcior Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Mało tego nie wiem jak tacx ale zwift chodzi tylko na win10 64 bitowej wersji
Rekomendowane odpowiedzi