Skocz do zawartości

jak i skąd zainstalować Tacx desktop app ?

tramps77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z góry przepraszam jeżeli jest to naiwny temat - ale jestem kompletnie zielony w temacie trenażerów,tacxa,softwerów i kompatybilności...

Jestem świeżutkim  nabywcą trenażera Tacx i-Genius i kompletnie nie wiem jak mam to wszystko zainstalować , tak ażeby móc korzystać z aplikacji treningowych Tacxa + docelowo z Zwifta...  Dodatkowo posiadam USB ANT+ antenna Tacxa.  Od czego powininienem zacząć ażeby to działało ?  Próboję na laptopa zainstalowaćaplikacje Tacx desktop app - ale nie mogę zainstalować ( pokazuje mi mozliwość zainstalowania przez Microsoft ale wymogiem jest Windows 10+ - a ja posiadam Della Lattitude laptopa z Windowsem 8...)  Bardzo prosze o wsparcie- co mogę zrobić , jak to wszystko zintegrować? Jakie aplikacje potrzebuje? Jak zainstalować? Krok po kroku ? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to desktop app tylko przez sklep Microsoft więc tylko Win10, jest jeszcze Tacx training na androida + zwift na windows

Opublikowano

Jest jakaś przeszkoda z Twojej strony aby zrobić na tym laptopie aktualizacje do Windows 10?

Opublikowano

Musisz mieć Windowsa 10. Też byłem zmuszony zrobić aktualizację z Windows 8.1 do 10 aby zainstalować Tacx app

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mało tego nie wiem jak tacx ale zwift chodzi tylko na win10 64 bitowej wersji