Kwiecina Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Witam mam małe pytanie pewnie już pojawiło się na tym forum, mianowicie ściągnąłem wolnoobieg z z koła I chciałbym go otworzyć żeby go przeczyści i nasmarować. Wiem że odkręca się w prawo są dwie małe dziurki gzie można go odkręcić ale mi się kręci wolnoobieg jak chce go odkręcić. Czy muszę go spowrotem dokręcić i polozowac a później odkręcić czy można to też zrobić po ściągnięciu? Edytowane 22 Grudnia 2020 przez Kwiecina
GrzesiekNowak Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 20 godzin temu, Kwiecina napisał: Witam mam małe pytanie pewnie już pojawiło się na tym forum, mianowicie ściągnąłem wolnoobieg z z koła I chciałbym go otworzyć żeby go przeczyści i nasmarować. Wiem że odkręca się w prawo są dwie małe dziurki gzie można go odkręcić ale mi się kręci wolnoobieg jak chce go odkręcić. Czy muszę go spowrotem dokręcić i polozowac a później odkręcić czy można to też zrobić po ściągnięciu? W imadło wstaw.
Rekomendowane odpowiedzi